Андрей Цеков, министър на регионалното развитие и благоустройството, ще отговори

...
 Андрей Цеков, министър на регионалното развитие и благоустройството, ще отговори
Коментари Харесай

Първи парламентарен контрол за министрите от кабинета ”Денков - Габриел”

 

Андрей Цеков, министър на районното развиване и благоустройството, ще отговори въпроси свързани с планувани финансови средства за финансиране на общински планове за създаване и възобновяване на общинската инфраструктура, положение на републиканските пътища, разрешаване на водната рецесия в община Омураг.

Министърът на правораздаването Атанас Славов ще отговори на два въпроса по отношение на публични поръчки за доставка на газьол за отопление за потребностите на Главна дирекция " Изпълнение и санкции ".

Министърът на образованието и науката Галин Цоков ще отговори на четири въпроса по отношение на извънкласна литература, която се предлага на учениците, резултат от наложителната матура по БЕЛ за зрелостници от випуск 2023 година.

Здравният министър Христо Хинков ще отговори на шест въпроса по отношение на месечните хонорари на лекарите в лечебните заведения за болнична помощ, държавният здравен надзор по съблюдаване на законовите забрани за продажба и приложимост на диазотен оксид (райски газ), умряла родилка в Акушеро-гинекологичния комплекс към Университетска болница " Канев " в Русе.

Кирил Вътев, министър на земеделието и храните, ще отговори на пет въпроса по отношение на закупуването на над 350 високопроходими автомобила от държавни горски предприятия за над 25 млн. лева, нерегламентирано разпределяне на вода от язовир " Жребчево ".

Министърът на енергетиката Румен Радев ще отговори на два въпроса по отношение на източник на образуване на информацията, докладвана към Европейска комисия по отношение на Министерство на енергетиката, за цените на газьол за отопление в България, както и по отношение на цените в седмичния бюлетин на петролните артикули, подаван от Министерство на енергетиката към Европейска комисия.

Димитър Илиев, министър на младежта и спорта, ще отговори на един въпрос по отношение на информация за взаимоотношение с община Монтана по отношение на получения приз " Европейски град на спорта 2023 година ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР